verontrustemoeders.nl
Nieuwe informatie AGENDA Artsen  Artikelen  Actie huisartsen Ervaringen Wie zijn wij Vaccinatie: bom
Samen meer weten Hepatitis B
PETITIE    Donaties Meldpunt Links Meer info TV,Radio,YouTube Boeken Politiek Andere vaccinaties Freek Hagoort Cartoons

http://www.meerwetenoverfreek.nl/

Freek Hagoort

Dr. Jannes Koetsier die de ouders van Freek begeleidt stelt: 

Vertrouwen in vaccinatie niet gediend bij één instituut dat zowel plannen maakt, 

uitvoert én controleert (dus ook zichzelf, het RIVM) HIER 


Freek, 9 jaar overleed drie dagen na een vaccinatie tegen DTP en BMR.

Wat heeft dit nu te maken met de vaccinatie tegen het HPV virus?
U heeft gelijk. In eerste instantie lijkt het niets met elkaar te maken te hebben.
Maar de moeder van Freek is ook een verontruste moeder en vele andere moeders in Nederland ook. Deze hebben zich tot ons gewend met het verzoek hier ook aandacht aan te besteden.

Toen wij begonnen met onze actie om meer aandacht voor de vaccinatie tegen het HPV virus, wisten wij niet dat wij de top van de ijsberg hadden gezien. Wij dachten dat het de hele ijsberg was.
Nu, het is nu nog niet eens twee maanden na onze actie, zien wij steeds meer de hele ijsberg.
De ijsberg van weggestopt leed, niet vertelde waarheden, grote nalatigheid in het vermelden van gevaren van vaccinaties in het algemeen.

Na lang overleg hebben wij besloten dat als dit nu steeds weer onder onze aandacht wordt gebracht, wij dit niet kunnen negeren, willen wij niet dezelfde fout begaan als het RIVM en doen of het één niets met het ander te maken heeft.

Freek is niet het enige kind in Nederland dat sterft ten gevolge van vaccinaties. Het RIVM noemt het zelfs officieel een acceptabel verlies. Acceptabel voor wie?
Niet voor de ouders van Freek in ieder geval.
De advocaat van de ouders van Freek wil graag in contact komen met andere ouders. Ouders die ook een kind verloren hebben na de vaccinatie. Dat kunnen baby's zijn, maar ook net als Freek, grotere kinderen. www.degezondepatient.nl.

Wij vragen u ook onder onze link "vaccinaties" het e-book te gaan lezen. Daarin wordt u misschien duidelijk waarom uw kind altijd ziek is of misschien zelfs waaraan uw kind is gestorven.
Wiegedood is geen "acceptabele" dood b.v.

Laten wij lezen wat de kranten schrijven over Freek:

Algemeen Dagblad 03.04.09

Met lege handen na onderzoek Origineel HIER

      Ouders willen nieuw onderzoek. Telegraaf 22.05.09

      Brief over vaccinaties aan de Heer Balkenende 25.05.09

Door ABDEL ILAH RUBIO

BARENDRECHT - De ouders van de vorige maand plotseling overleden Freek Hagoort (9) uit Barendrecht zijn woedend. Hun zoon overleed nadat hij drie dagen daarvoor was ingeënt tegen DTP en BMR. De uitslag van het onderzoek naar zijn dood kwam gisteren, maar tot grote verbazing van de familie is niet onderzocht of er een verband is met de toegediende vaccins.

afbeelding vergroten Freek Hagoort overleed drie dagen na een DTP- en BMR-prik.

De plotselinge dood van Freek, die een dag voor zijn dood hoge koorts kreeg en ’snachts levenloos in bed werd aangetroffen, leidde tot onrust bij ouders in zijn woonplaats Barendrecht en bij de Rotterdamse voetbalclub waar hij speelde. ,,Ik vind dit diep en diep triest,’’ zegt moeder Thanh. ,,Ik begrijp niet dat ze het niet hebben onderzocht. Dat is gewoon schokkend.’’

In het rapport van de patholoog anatoom, die onderzoek deed in opdracht van justitie, staat dat Freek is overleden door ‘weefselschade en functieverlies van de longen door een bacteriële ontsteking met als verwikkeling bloedvergiftiging’.

,,Maar ze hebben niet gekeken of de vaccinatie daar iets mee te maken had. Dat was voor ons een belangrijke vraag. Het antwoord daarop krijgen we niet. Ook onze huisarts vindt het vreemd dat hier geen onderzoek naar is gedaan,’’ zegt moeder Thanh.

Het RIVM deed eerder algemeen onderzoek naar de vaccinaties. In zijn rapport schrijft de patholoog dat ‘volgens het RIVM op basis van uitgebreid onderzoek een oorzakelijk verband van overlijden kort na de vaccinatie onwaarschijnlijk is’. Freek overleed binnen vijf dagen na de inenting.

Directeur Roel Coutinho van het Centrum Infectiebestrijding van het RIVM wil niet op het individuele geval van Freek ingaan. Hij zegt in het algemeen niet te kunnen uitsluiten dat iemand overlijdt aan de gevolgen van dergelijke inentingen. ,,Het is echter wel onwaarschijnlijk dat zoiets gebeurt.’’ De ouders kunnen volgens hem contact opnemen voor informatie over een eventueel onderzoek naar de dood van hun zoon.

De ouders van Freek zijn hoe dan ook niet van plan het er bij te laten zitten. Ze overleggen binnenkort met het Erasmus MC over een extra onderzoek. ,,Wij willen weten hoe onze zoon is overleden.’’


Toch onderzoek naar dood Freek (9) Origineel HIER

Door ABDEL ILAH RUBIO CAREL VAN DER VELDEN

BARENDRECHT - Op verzoek van het Openbaar Ministerie (OM) en de GGD wordt nader onderzoek verricht naar de dood van Freek Hagoort (9) uit Barendrecht.


afbeelding vergroten De 9-jarige Freek Hagoort overleed drie dagen nadat hij een vaccinatie had gekregen. PRIVÉFOTO
Het jongetje overleed enkele weken geleden plotseling, drie dagen nadat hij was ingeënt tegen DTP en BMR.

Zijn ouders reageerden vorige week woedend toen bleek dat bij de lijkschouwing niet was gezocht naar een verband tussen de dood van hun zoon en de vaccinatie. In het sectierapport van de patholoog- anatoom wordt de dood van Freek verklaard door een ‘bacteriële ontsteking’.

Volgens een woordvoerster van het OM is nader onderzoek nodig om alle onduidelijkheden rond de doodsoorzaak weg te nemen. Het OM zegt overigens dat het al langer van plan was aan te dringen op het onderzoek.

LEES DIT BOEK!!

Vaccinatie V. Scheibner
Vaccinatie. (boek uit 1990 maar nog steeds erg informatief)
Een absoluut onmisbaar boek voor ouders, artsen, verpleegkundigen, maar ook voor politici en beleidsmakers! Bij steeds meer artsen in binnen- en buitenland begint het geloof in het effect van vaccinatie te wankelen. Anders dan de autoriteiten en de farmaceutische industrie ons willen doen geloven, blijken vaccinaties weinig garanties te bieden tegen het uitbreken van ziekten. Bovendien heeft onderzoek naar de negatieve bijverschijnselen van vaccineren verontrustende feiten aan het licht gebracht. In gezaghebbende medische tijdschriften worden steeds meer onderzoeksresuitaten gepubliceerd die aantonen dat vaccinaties niet alleen ernstige complicaties kunnen veroorzaken, maar zelfs het immuunsysteem van mensen ondermijnen in plaats van versterken. Viera Scheibner, ooit als onderzoekster gestart met een onderzoek naar de oorzaken van wiegendood, zet in dit boek de resultaten van haar onderzoek naar de negatieve bijverschijnselen van vaccinatie op een rij.

Désirée Röver over hoe RIVM dood Freek in doofpot wil doen. HIER